JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

JKP „Standard“ Ada obaveštava korisnike da će zbog trenutnih radova na proširenju vodovodne mreže i zbog planske zamene havarisanih ventila na vodovodnoj mreži, narednog utorka, 20.12.2022. godine privremeno obustaviti vodosnabdevanje u celom naselju Mol, osim dela naselja oivičenog ulicama Ivana Milutinovića, Petefi brigade i JNA (blok M-3).

Privremena obustava vodosnabdevanja će početi u 8 časova ujutro i trajaće najkasnije do 14 časova posle podne, s tim će delovi mreže u toku tog vremena biti postepeno puštani u rad.

Planirani radovi imaju za cilj proširenje i povećanje operativne sposobnosti javne vodovodne mreže u naselju Mol.

JKP „Standard“ Ada zadržava pravo da u slučaju nepogodnih vremenskih prilika planirane radove odgodi do daljnjeg.

Cenjeni korisnici zahvaljujemo Vam se na razumevanju i strpljenju.

Sadnjom mladica šarenolisnog javora, srebrne lipe i divljeg kestena na teritoriji naseljenih mesta Ada i Mol, JKP ,,Standard’’ Ada otpočelo je jesenju sadnju drveća na teritoriji opštine Ada.

Radovi su započeli nakon uklanjanja starog i suvog drveća koje je ugrožavalo bezbednost saobraćaja kao i pešaka u parkovima i na drugim javnim površinama.

Sadnjom mladih sadnica biće obnovljeni i popunjeni drvoredi na više lokacija u naseljima – u pešačkim zonama, parkovima kao i u rekreacionom centru u Molu.

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.