JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

Obaveštavaju se građani da će JKP ,,Standard’’ Ada zbog predstojećeg praznika smeće iznositi u sledećem režimu: korisnici kojima se otpad iznosi u utorak 1. novembra, biće usluženi sedam dana kasnije u utorak 8. novembra. Korisnici kontejnera biće usluženi narednih dana po pozivu.

Takođe 1. novembra neće raditi blagajna preduzeća.

Obaveštavaju se građani da su zbog radova Elektrodistribucije Subotica na visokonaponskom dalekovodu i transformatorskoj stanici danima 22. i 23. oktobra 2022. godine (subota i nedelja) mogući prekidi u snabdevanju vodom, odnosno postoji mogućnost smanjenog pritiska u mreži u periodu od 10:30 do 17:30 časova u naseljima Ada, Mol i Sterijino.

Zahvaljujemo se na razumevanju i strpljenju!

JKP „Standard” obaveštava svoje korisnike da se jesenje očitavanje vodomera vrši od 17. oktobra do 7. novembra.

Apelujemo na korisnike da omoguće našim radnicima da očitaju vodomere, odnosno da očiste šaht, i da uklone sve prepreke koje bi onemogućile ili otežale očitavanje.

Istovremeno tražimo od vlasnika praznih kuća da očitaju vodomere i da stanje istaknu na vidno mesto na svojim objektima, npr. na prozor. Hvala na razumevanju!

JKP ,,Standard’’ Ada, kontrolu saobraćajne signalizacije vrši tokom čitave godine, a u avgustu mesecu se obavljaju planski radovi postavljanja nedostajućih, zamena i popravka dotrajalih znakova i tabli na saobraćajnicama u naseljenim mestima Ada i Mol. Horizontalna signalizacija se obnavlja svake godine kako bi sigurnost svih učesnika u saobraćaju bila što veća.

JKP ,,Standard’’ Ada, vodi brigu o obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije koja je izložena brojnim vremenskim, mehaničkim i drugim uticajima.

Putem Javne nabavke određuje se izvođač radova na farbanju horizontalne saobraćajne signalizacije.

 

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.