„STANDARD” ADA KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT

Egyedül élők felmentése a szemétkihordási díj fizetése alól

A háztartásban egyedül élő személyek engedményben részesülhetnek a szemétkihordási díj fizetése alól. Az engedmény megvalósításához a szociális központban két tanúval és a személyazonossági igazolvány fénymásolatával kell jelentkezni.

A fogyasztó nevének megváltoztatása

A fogyasztói név megváltoztatásához a „Standard” KKV könyvelőségén (Ada, Lenin utca 8.sz., a Vajdasági Bank mellett) a következő dokumentációt kell felmutatni:

  • a személyazonossági igazolvány fénymásolata,
  • az adásvételi szerződés vagy az öröklésről szóló végzés fénymásolatát.

Üres lakás

Ahhoz, hogy a lakatlan házak és lakások tulajdonosait felmentsék a kommunális szolgáltatások díjának fizetése alól, a „Standard” KKV könyvelőségén a következő dokumentációt kell felmutatni: személyazonossági igazolvány fénymásolata, az utolsó villanyszámla fénymásolata, amelyen látszik, hogy az elfogyasztott elektromos energia nem több mint 30 kw/h. A felmentésről szóló nyomtatványt a könyvelőségen kapja meg a fél, amiért 100 dinárt kell fizetni.

Vízóra leolvasás

A „Standard” KKV dolgozói hat havonta, szeptemberben és márciusban végzik a vízórák leolvasását. A fogyasztók elvégezhetik ezen kívül havonta a saját órájuk leolvasását. Az óra állását a 024/854-560 számon jelenthetik minden hónap végén, a következő hónap első napjával bezárólag.

Pénztár

Minden számla, amit a „Standard” KKV kiad, befizethető a pénztárban a könyvelőségen, Adán a Lenin utca 8.sz. alatt. 

Kapcsolat

„Standard” ada kommunális közvállalat

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Közbeszerzés

2017. december 05.
2017. november 24.

ADA Község

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.