JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

JKP „Standard” Ada, investirao je u izgradnju savremene mlečne hale na pijaci u Adi.

Na površini od 47 kvadratnih metara prodajnog prostora postavljeno je 12 savremenih rashladnih vitrina za čuvanje lako kvarljivih namirnica životinjskog porekla.

Izgradnjom mlečne hale omogućili smo zakupcima da proizvode plasiraju u skladu sa zakonom o bezbednosti hrane, a našim građanima da proizvode i lako kvarljive namirnice kupuju na potpuno bezbedan način.

Zbog nastalih nedoumica u vezi novog pijačnog reda JKP Standard Ada obaveštava cenjene prodavce na pijacama, u Adi i Molu da je i dalje dozvoljen ulazak sa automobilom na pijacu radi ispakivanja roba na tezgu. Nakon toga automobil je potrebno parkirati na za to predviđeno mesto – parking.

Novi pijačni red zabranjuje jedino parkiranje automobila pored tezgi i na prodajnim pijačnim prostorima kako bi se izbegla gužva, obezbedila prohodnost i bezbednost građana.

Hvala na razumevnju

Pijace u nadležnosti JKP „Standard“ Ada ponovo počinju sa radom 30.07.2020. godine (četvrtak), nakon odluke Štaba za vanredne situacije opštine Ada od 29.07.2020. godine.

Apeluje se na zakupce, ali i građane koji dolaze na pijace da se pridržavaju propisanih mera, odnosno da drže socijalnu distancu od dva metra, te da nose zaštitne maske.

JKP „Standard” Ada obaveštava građane i prodavce na pijacama u Adi i Molu da se na osnovu mera Vlade u borbi protiv virusa COVID-19 i odluke Štaba za vanredne situacije opštine Ada od 16.07.2020. godine zatvaraju sva pijačna mesta u opštini Ada do daljnjeg.

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.