JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

Obaveštavaju se cenjeni korisnici da se, zbog višednevnih visokih temperatura i sušnih dana, potrošnja vode iz javnog vodovoda drastično povećala.

JKP „Standard” apeluje na sugrađane da racionalno i namenski troše vodu za piće iz vodovodne mreže: da ne zalivaju bašte, travu, asfalt i slično.

Radnici JKP „Standard” Ada učestvovali su na XV Međunarodnoj konferenciji „Vodovodni i kanalizacioni sistemi” koja je održana od 27. do 29. maja na Palama.

Organizatori ovog skupa su bili Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo, udruženje: „Vodovodi Republike Srpske”, u saradnji sa Udruženjem vodovoda i kanalizacije Srbije, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada Istočno Sarajevo i Privredne komore Srbije.

Više od 200 učesnika je imalo priliku za razmenu iskustava i razmatranje svih bitnijih pitanja koja se odnose na rad i probleme u funkcionisanju vodovodnih i kanalizacionih sistema, u zemljama iz okruženja, kao i izazove koji se postavljaju u upravljanju ovim sistemima u godinama koje dolaze.

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.