JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

U okviru saradnje Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća ,,Komdel” sa srodnim Udruženjem komunalnih preduzeća iz Republike Mađarske, organizovano je studijsko putovanje u Republiku Mađarsku. U delegaciji ,,Komdela” bili su i predstavnici JKP ,,Standard’’ Ada. Tokom ove posete organizovan je obilazak referentnih objekata i postrojenja za tretman komunalnog otpada - Spalionice komunalnog otpada u Budimpešti, Regionalnog centra za upravljanje otpadom u Pečuju kao i Elektrane na bio masu i solarnu energiju. Održan je i sastanak sa kolegama iz komunalnih preduzeća iz Republike Mađarske na kome su razmenjena iskustva, razmatrani zajednički problemi i dogovorena saradnja u budućem periodu.

Radi upoznavanja sa najnovijim tehnologijama za selektovanje i preradu komunalnog otpada, koji bi mogli biti primenljivi i u opštini Ada, predsednik opštine Ada Zoltan Bilicki, predsednik SO Atila Buču i direktor JKP ,,Standard’’ Milan Popov posetili su fabriku za proizvodnju postrojenja za selektovanje i preradu otpada u Zalaegersegu – Republika Mađarska.

Obaveštavaju se građani da dana 01.11.2018. (četvrtak) Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada, zbog verskog praznika, neće vršiti uslugu iznošenja smeća.

Domaćinstvima i firmama kojima se toga dana nosi smeće, usluga će biti izvršena u naredni ponedeljak 05.11.2018. godine. Korisnicima kontejnera usluga će biti vršena od 02.11.2018. po pozivu.

Takođe, 01.11.2018. neće raditi blagajna preduzeća

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.