JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

Poštovani korisnici, shodno novonastalim okolnostima i obavezi zatvaranja našeg šaltera - blagajne, preporučuje se korisnicima da svoje obaveze za komunalne usluge i utrošeni gas izmiruju elektronskim putem, kao najsigurnijim i najefikasnijim načinom plaćanja u novonastalim okolnostima. Radi lakšeg popunjavanja naloga za prenos, dajemo Vam primere popunjenih naloga za komunalne usluge i utrošeni gas.

 

U slučaju da se odlučite za uplatu na šalteru Pošte ili banke dajemo Vam primere popunjenih naloga za uplatu za komunalne usluge i utrošeni gas.

 

Predstavnici JKP Standarda su u svojstvu delegacije PU KOMDEL uzeli učešće na međunarodnoj Stručnoj konferenciji u organizaciji Udruženja komunalnih preduzeća Mađarske, na kojem su održali prezentaciju pod nazivom „Finansiranje javnih komunalnih usluga u Srbiji – na primeru JKP Standard Ada“.

Konferencija je organizovana 19.-21. novembra 2019. godine u sklopu Jesenje skupštine Udruženja komunalnih preduzeća Mađarske u naselju Višegrad (Mađarska), na kojem su učestvovali članovi i predstavnici komunalnih Udruženja iz Češke, Slovačke, Rumunije, Srbije i Mađarske.

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.