JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

JKP ,,Standard’’ Ada vrši redovno održavanje i uređenja zelenih površina na bankinama i putnim pojasevima na teritoriji opštine Ada. Za svrhu obavljanja ovih poslova JKP ,,Standard’’ Ada je izvršilo nabavku, iz sopstvenih sredstava, traktorske kranske kosilice.

Jkp ,,Standard’’ Ada izvršilo je obnovu mehanizacije nabavkom novog traktora BELARUS 892 koji će se koristiti u poslovima zimske službe i u poslovima održavanja zelnih površina. Nabavka je izvršena iz sopstvenih sredstava.

Jaka oluja na Utrinama je sinoć iz korena iščupala nekoliko stabala drveća od kojih je jedno ogromno drvo palo na obnovljenu crkvu. Radnici JKP “Standard” Ada izašli su na teren i uklonili drvo sa zida crkve.

U okviru redovnog održavanja saobraćajne signalizacije ovih dana se na teritoriji Opštine Ada obavlja farbanje, odnosno obeležavanje horizontalne signalizacije po planu i programu JKP „Standard“ Ada.

Radovi na redovnom održavanju horizontalne signalizacije, odnosno obeležavanju kolovoza, počeli su sredinom avgusta da bi se završili do početka školske godine. U ovom periodu vremenski uslovi dozvoljavaju izvođenje ovih radova. U toku navedenih aktivnosti biće osvežena horizontalna signalizacija na teritoriji naseljenih mesta Ada i Mol.

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Najnovije vesti

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.