„STANDARD” ADA KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT

Küldetés, vízió, célok

Küldetés

A feltételek megteremtése, a minőséges, rendszeres és gazdaságilag kielégítő kommunális szolgáltatás nyújtására Ada község lakosságának. Figyelembe véve a környezetvédelmet és a lakosság elégedettségét a kommunális szolgáltatásainkkal.


Vízió

Korszerű technikai és technológiai felszereléssel inovatív és biztos szolgáltatás nyújtása a kommunális gazdaságban, felhasználva a legjobb külföldi tapasztalatokat, megvédve a környezetet a szennyeződestől. Modellként szolgáljunk egy ilymódon működő kommunális vállalattal a régióban.


Célok

A vállalat működésének legfontosabb célja a folyamatos, minőséges, reális áron történő kommunális szolgáltatás nyújtása Ada község polgárainak. Hogy ez megvalósuljon a következők szükségesek:

  • A vállalat dolgozói professzionális kapacitásának fejlesztése edukálással és képzésekkel
  • Célok
  • A vállalat technikai felszerelésének és mehanizációjának korszerűsítése, amivel a munkafolyamatok felgyorsulnának, megnövekedne a termelékenység és csökkene a veszteség.
  • A munkafolyamatok minőségének ellenőrzése, amivel megvalósulna a racionális munkaidő kihasználása és rentabilitása.
  • A megfizettetési politika megasabb fokú tartozásbehajtási módot kell, hogy találjon. Mivel a nagy kintlévőség veszélyezteti a vállalat létét és fejlődését (a tartozások megfizettetése nem lehet 85% - tól alacsonyabb).
  • A dolgozók együttműködésének fejlesztése,
  • Megteremteni az előfeltételeket a munka fejlesztésére a minőség javitására és az egészséges környezet megvédésére

A dolgozók elégedettek legyenek a munkahelyükkel, ahol biztonságos munkafeltételeket kapnak és jobb anyagi helyzetet. A felsorolt célok megvalósításával nyereség valósulhat meg, amivel lehetőség nyílna új befektetésekre, a vállalat fejlesztésére és a lokális közösség hasznára is válna, a munkaetika tiszteletben tartásával a tevékenység minden síkján és egyben felelőséggel védeni egészséges környezetünket.

 

Kapcsolat

„Standard” ada kommunális közvállalat

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Közbeszerzés

2017. december 05.
2017. november 24.

ADA Község

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.