JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

JKP „Standard” obaveštava svoje korisnike da se prolećno očitavanje vodomera u naseljima Ada i Mol vrši od 8. do 18. aprila. Apelujemo na korisnike da omoguće našim radnicima da očitaju vodomere, odnosno da očiste šaht, i da uklone sve prepreke koje bi onemogućile ili otežale očitavanje. Istovremeno tražimo od vlasnika praznih kuća da očitaju vodomere i da stanje istaknu na vidno mesto na svojim objektima, npr. na prozor.

Hvala na razumevanju!

Obaveštavaju se građani opštine Ada da će zbog remontnih radova Elektrodistribucije Subotica na visokonaponskoj opremi 4. aprila (četvrtak) između 9:30 i 12:30 časova doći do potpunog prekida u vodosnabdevanju u naseljima Ada, Mol, Sterijino i Obornjača.

Zahvaljujemo se na razumevanju i strpljenju!

JKP „Standard” obaveštava svoje korisnike da se jesenje očitavanje vodomera vrši od 11. do 31. oktobra. Apelujemo na korisnike da omoguće našim radnicima da očitaju vodomere, odnosno da očiste šaht, i da uklone sve prepreke koje bi onemogućile ili otežale očitavanje. Istovremeno tražimo od vlasnika praznih kuća da očitaju vodomere i da stanje istaknu na vidno mesto na svojim objektima, npr. na prozor.

Hvala na razumevanju!

U toku je puštanje u rad pilot postrojenja za tretman vode za piće na izvorištu vodosnabdevanja („Novi vodozahvat“) naselja Ada i Mol.

Pilot postrojenje će da posluži za proveru efekata tehnologije tretmana vode za piće na sirovoj vodi izvorišta. Pozitivni rezultati analize rada postrojenja stvorili bi mogućnost za početak procesa projektovanja i izgradnje fabrike vode.

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Najnovije vesti

18 septembar 2021
06 septembar 2021
18 avgust 2021

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.