JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

Obaveštavaju se građani da dana 17.02.2020. (ponedeljak) Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada, zbog državnog praznika, neće vršiti uslugu iznošenja smeća. Domaćinstvima i firmama kojima se toga dana nosi smeće, usluga će biti izvršena u naredni ponedeljak 24.02.2020. godine. Takođe, 17.02.2020. neće raditi blagajna preduzeća.

Hvala na razumevanju

Zbog učestale pojave odlaganja žara zajedno sa pepelom, obaveštavamo cenjene korisnike da će JKP ,,Standard’’ Ada odnositi samo pepeo koji je ostavljen u džakovima ili plastičnim posudama.

Na ovaj korak smo prinuđeni pošto jedan broj neodgovornih korisnika iznosi svoj pepeo zajedno sa žarom, te vrlo često dolazi do paljenja otpada unutar kamiona smećara ili na deponiji. Džakovi ili plastične posude su pogodne pošto ukoliko u pepelu ima žara, to može odmah i da se primeti.

Hvala na razumevanju.

Obaveštavaju se građani koji svoj otpad sami iznose na opštinsku deponiju komunalnog otpada ili na deponiju građevinskog otpada, da je potrebno da pre predaje otpada izvrše uplatu za tu uslugu na blagajni JKP ,,Standard’’ Ada, u Adi, ulica Lenjinova broj 8. Nakon uplate, na blagajni se izdaje potvrda, koju uplatilac predaje dežurnom radniku na ulazu u deponiju.

Preduzeća koja žele da koriste pomenutu uslugu treba da zatraže predračun od strane JKP ,,Standard’’ Ada, i da po tom predračunu izvrše uplatu. Po prijemu uplate moći će na blagajni JKP ,,Standard’’ Ada da podignu potvrdu sa kojom mogu izvršiti predaju otpada.

Ukoliko se na predaju donese takav otpad za koji je zakonom zabranjeno odlaganje na deponijama, vozilu neće biti dopušten ulaz. Sa istom potvrdom se može ponovo doći kada se iz otpada izdvoje zabranjene vrste otpada.

Cene usluga sa uračunatim PDV-om prema važećem cenovnoku JKP ,,Standard’’ Ada su sledeće:

Za fizička lica i javne ustanove:

  • autoprikolica – 154,00 dinara po turi
  • špediter, kamionet – 326,00 dinara po turi
  • prikolica, kamion, kontejner – 662,00 dinara po turi

Za preduzeća:

  • kamion, kontejner, prikolica – 2.454,63 dinara po turi

Obaveštavaju se građani da opštinska deponija komunalnog otpada, zbog radova, do daljnjeg neće prihvatati otpad koji građani sami iznose i predaju. Prijem ovakvog otpada će se nastaviti kada se za to steknu uslovi a građani će biti blagovremeno obavešteni

Hvala na razumevanju

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.