JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE ,,STANDARD’’ ADA

Nakon izgradnje nove staza kroz park iz pravca ulice Dositeja Obradovića, koja treba da obezbedi da pešaci neometano mogu da prođu do pošte i drugih uslužnih objekata, urađen je i novi pešački prelaz i postavljena vertikalna signalizacija.

Shodno planu nabavke JKP ,,Standard’’ je na Međunarodnom poljoprivrednom sajamu u Novom Sadu kupilo traktor - kosilicu John Deere X 126, sa kojom će se uz postojeću kosilicu John Deere X 125, unaprediti poslovi košenja javnih zelenih površina kao i uslužno košenje trećim licima.

Radnici i kompletna mehanizacija zimske službe JKP ,,Standard’’ Ada, rade tokom snežnih padavina bez prekida na raščišćavanju centra Ade i Mola, prilaza pešačkim prelazima i formiranju pešačkih staza u ulicama koje su obuhvaćene Planom rada zimske službe na teritoriji Opštine Ada.

U toku je čišćenje snega, posipanje saobraćajnica solju je takođe izvršeno na svim tretiranim površinama i efekat istog je evidentan. Obavljaju se i ostali poslovi koji obezbeđuju prohodnost saobraćajnica i drugih javnih površina.

 

 

 

Kontakt

Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

 8. oktobra 1 | 24430 Ada

 024/851-834

 063/10-29-433

 jkpstandardada@gmail.com

Najnovije vesti

Javne nabavke

Opština Ada

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.