Jkp ,,Standard’’ Ada izvršilo je obnovu mehanizacije nabavkom novog traktora BELARUS 892 koji će se koristiti u poslovima zimske službe i u poslovima održavanja zelnih površina. Nabavka je izvršena iz sopstvenih sredstava.

Jaka oluja na Utrinama je sinoć iz korena iščupala nekoliko stabala drveća od kojih je jedno ogromno drvo palo na obnovljenu crkvu. Radnici JKP “Standard” Ada izašli su na teren i uklonili drvo sa zida crkve.

U okviru redovnog održavanja saobraćajne signalizacije ovih dana se na teritoriji Opštine Ada obavlja farbanje, odnosno obeležavanje horizontalne signalizacije po planu i programu JKP „Standard“ Ada.

Radovi na redovnom održavanju horizontalne signalizacije, odnosno obeležavanju kolovoza, počeli su sredinom avgusta da bi se završili do početka školske godine. U ovom periodu vremenski uslovi dozvoljavaju izvođenje ovih radova. U toku navedenih aktivnosti biće osvežena horizontalna signalizacija na teritoriji naseljenih mesta Ada i Mol.

JKP ,,Standard’’ Ada nabavilo je u sklopu obnove voznog parka i mehanizacije novi profesionalni komunalni usisivač lišća TURBO 400 PERUZZO koji je namenjen za uklanjanje opalog lišća u gradskim parkovima, ali i po ulicama.

Sredinom oktobra JKP ,,Standard’’ Ada započelo je redovne jesenje radove na uređivanju zelenih površina i cvetnih leja u naseljenim mestima Ada i Mol. Kako bi se omogućila jesenja sadnja cveća radnici Sektora za uređivanje i održavanje zelenih, rekreacionih i drugih javnih površina tokom prethodnih dana radili su na uklanjanju starih biljnih rasada, te su prekopavanjem, freziranjem i drugim radovima izvršene pripreme za novu sadnju. Za jesenji period je predviđena sadnja cvieća u lejama i žardinjerama. Takođe se obnavljaju cvetne površine na kružnim tokovima na teritoriji Opštine Ada.

© 2017 Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada

Please publish modules in offcanvas position.