Centar Mola

Obaveštavaju se građani da dana 01.11.2017. (sreda) Javno komunalno preduzeće ,,Standard’’ Ada, zbog verskog praznika, neće vršiti uslugu iznošenja smeća.

Domaćinstvima i firmama kojima se toga dana nosi smeće, usluga će biti izvršena u narednu sredu 08.11.2017. godine. Korisnicima kontejnera usluga će biti vršena od 02.11.2017. po pozivu.

U noći između nedelje i ponedeljka, na gradskoj komunalnoj deponiji, došlo je do pojave zapaljenja površinskog sloja deponovanog smeća. Radnici JKP ,,Standard’’ su lokalizovali požar i intenzivno rade na tome da se on potpuno ugasi.

JKP „Standard” obaveštava svoje korisnike da se jesenje očitavanje vodomera vrši od 16. oktobra do 5. novembra.

Učestali problemi sa nedovoljnim kapacitetom pumpi za vreme većih padavina i zbog ubacivanja čvrstog otpada u kanalizaciju od strane nesvesnih i/ili nesavesnih građana doveli su do potrebe za zamenom fekalne pumpe u crpnoj stanici RCS-1.

Nabavljena je nova pumpa proizvođača Flygt sa kapacitetom od ~45l/s, sa funkcijom rada bez zaglavljivanja. Ukupan iznos investicije je bila oko pola miliona dinara koju je JKP Standard obezbedila iz sopstvenih sredstava.

Obaveštenja

E-pošta obaveštenja

Poštovani korisnici ukoliko želite da primate servisne informacije putem e-pošte prijavite se preko sledećeg obrasca.