Centar Mola

JKP „Standard” Ada obaveštava cenjene korisnike da neće vršiti uslugu iznošenja otpada dana 1.11.2016. (utorak) zbog verskog praznika, kao ni 11.11.2016. (petak) zbog državnog praznika.

Korisnicima kojima se tim danima sakuplja otpad, usluga će biti izvršena kroz sedam dana, to jest 8.11.2016. (utorak), odnosno 18.11.2016.(petak).

Korisnicima kojima se otpad iznosi kontejnerima, usluga će biti vršena narednih dana posle praznika.

Iznošenje baštenskog otpada prema Programu održavanja čistoće javnih površina, JKP „Standard” Ada vrši svake poslednje nedelje u mesecu, u periodu od početka marta do kraja novembra svake godine.

Hvala na razumevanju!

JKP „Standard” Ada, obaveštava građane da će 31. oktobra 2016. godine, pijačni objekti u Adi, radi Cvetne pijace, raditi u redovnom radnom vremenu, čime će se omogućiti prodaja cveća za Dan mrtvih i Svih svetih.

Detaljnije informacije mogu dobiti na telefon 024-851-834

JKP „Standard” obaveštava svoje korisnike da se jesenje očitavanje vodomera vrši od 17. do 28. oktobra. Apelujemo na korisnike da omoguće našim radnicima da očitaju vodomere i da očiste šaht, odnosno da uklone sve prepreke koje bi onemogućile ili otežale očitavanje.

Hvala na razumevanju!

E-pošta obaveštenja

Poštovani korisnici ukoliko želite da primate servisne informacije putem e-pošte prijavite se preko sledećeg obrasca.